Кошик
158 відгуків
Интернет-магазин "Агросвит"
+380 (95) 790-50-92
+380 (66) 535-54-82
+380 (67) 238-23-05

Насіння гірчиці

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 6532

90 /кг

Показати оптові ціни
+380 (95) 790-50-92
  • +380 (66) 535-54-82
  • +380 (67) 238-23-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Насіння гірчиці
Насіння гірчиціНемає в наявності
90 /кг
+380 (95) 790-50-92
  • +380 (66) 535-54-82
  • +380 (67) 238-23-05

Опис

Гірчиця біла очищений, гарний посадковий матеріал, однорічний представник родини Хрестоцвіті має здатність переводити фосфати в легкодоступні з'єднання і перешкоджати вимивання з ґрунту азоту. Крім цього, елементи живлення, які рослина витрачає на ріст і розвиток переводяться всередині його в органічні быстроусвояемые з'єднання і повертаються назад разом з великою біомасою. Як культура гірчиця досить невибаглива рослина. Вона спокійно ставиться як до слабокислою, так і слабощелочной середовищі ґрунтового розчину, легко переносить низькі позитивні температури. Так, вона проростає вже при 3°С вище нуля, що дозволяє її висівати на добриво навіть навесні за місяць до посадки основної культури.
.Лікарські властивості. У насінні гірчиці білої міститься глюкозид синальбин і жирне гірчичне масло (16,5-38,5), що представляє собою рідину темно-жовтого кольору з приємним запахом і характерним своєрідним гіркуватим смаком. До його складу входять кислоти (%): ерукової - 52,5 %, олеїнова - 28, лінолева-14,5, пальметиновая.-2, арахино-вая - 1 і ліноленова - 1. Після ферментації утворюється Р-оксибензилгорчичное масло. В Туреччині і Венесуелі насіння використовують при склерозі судин, гіпертонії, захворюваннях печінки і жовчного міхура, розладах травлення, метеоризмі, ревматизмі та екземах. В Китае применяют в качестве болеутоляющего средства. В гомеопатии используют надземную часть растения.

Применение. В молочной промышленности семена горчицы белой добавляют в творожную массу. Из нее вырабатывают долго не прогоркающее масло, используемое в кулинарии, пищевой и химико-фармацевтической промышленности.

Семена белой горчицы почти лишены аромата, а вкус их резче и грубее, чем у горчицы сарептской. В кулинарии их применяют в основном в странах Северной Европы и США.

З насіння роблять столову гірчицю. Їх вживають у суміші для овочевих, грибних і м'ясних маринадів, насінням приправляють салати і оселедець, гарячі рибні та м'ясні страви. У США готують суху суміш з подрібнених насіння гірчиці чорної та білої. Листя рослини кладуть в салати, в деяких країнах ними приправляють супи, маринують їх в оцті.

Гірчиця біла - хороша кормова культура і медонос.

Характеристики

Основні
Тип продукціїПосівний (насіння)
Сорт/Гібрид сорт
Рік врожаю2016
Користувальницькі характеристики
КультураКріп

Інформація для замовлення

  • Ціна: 90 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner