Кошик
158 відгуків
Интернет-магазин "Агросвит"
+380 (95) 790-50-92
+380 (66) 535-54-82
+380 (67) 238-23-05

Гірчиця біла та жовта суміш для сидератів.

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 2563

90 /кг

Показати оптові ціни
+380 (95) 790-50-92
  • +380 (66) 535-54-82
  • +380 (67) 238-23-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Гірчиця біла та жовта суміш для сидератів.
Гірчиця біла та жовта суміш для сидератів.Немає в наявності
90 /кг
+380 (95) 790-50-92
  • +380 (66) 535-54-82
  • +380 (67) 238-23-05

Опис

Гірчиця біла очищений, гарний посадковий матеріал,  однорічний представник сімейства Хрестоколірні має здатність переводити фосфати в легкодоступні з'єднання й перешкоджати вимиванню з ґрунту азоту. Крім цього, елементи живлення, які рослина витрачає на ріст і розвиток переводяться всередині її в органічні швидкозасвоювані сполуки та повертаються назад разом із великою біомасою. Як культура гірчиця досить невибаглива рослина. Вона спокійно ставиться як до слабкокислого, так і слаболужного середовища ґрунтового розчину, легко переносить низькі позитивні температури. Так, вона проростає вже за 3 °C вище нуля, що дає змогу її висівати на добриво навіть навесні за місяць до посадки основної культури.
.Лекарські властивості. У насінні гірчиці білої міститься глюкозид синальбін і жирна гірчична олія (16,5-38,5), що являє собою рідину темно-жовтого кольору з приємним запахом і характерним своєрідним гіркуватим смаком. До його складу входять кислоти (%): ерукова — 52,5%, олеїнова — 28, лінолева — 14,5, пальметинова.-2, арахіно-вая — 1 та ліноленова — 1. Після ферментації утворюється Р-оксибензильтична олія. У Туреччині та Венесуелі насіння використовують у разі склерозу судин, гіпертонії, захворювань печінки та жовчного міхура, розладів травлення, метеоризму, ревматизму та екземи. У Китаї застосовують як протибольовий засіб. У гомеопатії використовують надземну частину рослини.

Застосування. У молочній промисловості насіння гірчиці білого додає до сиру. З неї виробляють довго непрожарювальну олію, яка використовується в кулінарії, харчовій та хіміко-фармацевтичній промисловості.

Насіння білої гірчиці майже позбавлене аромату, а смак їх різкіше та грубіше, ніж у гірчиці сарептської. У кулінарії їх застосовують переважно в країнах Північної Європи та США.

З насіння роблять столову гірчицю. Їх вживають у суміші для овочевих, грибних і м'ясних маринадів, насінню приправляють салати та оселедець, гарячі рибні та м'ясні страви. У США готують суху суміш із подрібненого насіння гірчиці чорної й білої. Листя рослини кладуть у салати, у деяких країнах ними приправляють супи, маринують їх в оцті.

Гірчиця біла — гарна кормова культура та медонос. 

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Основні
ТипМедова
УпаковкаДой-пак

Інформація для замовлення

  • Ціна: 90 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner