Кошик
153 відгуків
Интернет-магазин "Агросвит"
+380 (95) 790-50-92
+380 (66) 535-54-82
+380 (67) 238-23-05

ОЗИМА ЦИБУЛЯ-СІВОК «BURGOS» (БУРГОС)

  • Немає в наявності
  • Код: 1004

100 грн

+380 (95) 790-50-92
  • +380 (66) 535-54-82
  • +380 (67) 238-23-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
ОЗИМА ЦИБУЛЯ-СІВОК «BURGOS» (БУРГОС)
ОЗИМА ЦИБУЛЯ-СІВОК «BURGOS» (БУРГОС)Немає в наявності
100 грн
+380 (95) 790-50-92
  • +380 (66) 535-54-82
  • +380 (67) 238-23-05

Опис

Цибуля-сіянка «BURGOS»(Бургос) - є одним з незамінних сортів ріпчастої цибулі на ділянці кожного дачника і городника. Його вживають у їжу в свіжому, вареному, підсмаженому і сушеному вигляді, використовують у народній медицині. Існує кілька способів вирощування цибулі, але для отримання більш великих розмірів голівки цибулі та раннього врожаю, рекомендується використовувати сіянку.

Для отримання раннього врожай цибулі найбільш ефективно і економічно вигідно вирощувати озиму цибулю севок. Цибуля з сіянки – самий надійний і швидкий спосіб отримання великих цибулин в рік посадки.

Сіянка – це дрібні цибулини діаметром 1,5 – 2,5 см, які виростають на перший рік посіву насіння. Його менше вражають хвороби та шкідники. Виростити повноцінну цибулину з сіянки набагато легше, ніж з насіння цибулі, так як лук-севок менш вимогливий до вмісту в ґрунті органічних речовин.

Вид і форма:
  • золотиста цибулина округлої форми.
Маса посадкової цибулини:
  • 8-18 грам.
Середня маса дорослої цибулини:
  • рослина дуже потужна, з добре розвиненим, великим листовим апаратом, із сильним восковим нальотом, цибулини щільні, вирівняні, діаметром 85-95 мм і більше, масою 200-250 г (іноді до 400 гр), насиченого мідно-жовтого кольору;
Смак плоду:
  • гострий;
Созреваемость, врожайність:
  • ультра-ранній сорт цибулі, цибулини дозрівають 90-100%, з пакету сівка - 100 грам виходить в середньому 6-8 кг дорослого цибулі;
Стрілкування:
  • сорт стійкий до стрілкування.
Використання:
  • використовується для споживання у свіжому вигляді, т. к. цибулини солодкого смаку особливо даний сорт цибулі доречний в салатах і страви із свіжих овочів, вміст сухих речовин – близько 11 %, може бути використаний для заморозки (на кубики).
Зберігання:
  • призначений для тривалого зберігання.
Цінність:
  • без проблем зберігається до весни, не схильний до гниття;
  • висока врожайність, придатний для тривалого зберігання, відмінне визрівання.

Всі сорти озимої цибулі сіянки - відносяться до холодостійким рослинам, яке досить легко переносить низьку температуру: без снігового покриву до -15°C, при наявності снігу в кілька сантиметрів - нижчу (максимальна -23°C) або вкривати посадки агроволокном. Посадка цибулі здійснюється в жовтні - листопаді, коли температура знизилася до +5°C і тримається деякий час. А збір починається на 2-2,5 місяці раніше в порівнянні з цибулею весняного посіву.

Другий період висадки - під агроволокно в грунт, як тільки зійде сніг. Сіянка добре себе почуває при помірних температурах весни, менш примхлива, ніж насіння, більш пристосована до виживання і не вимоглива до грунту. Слід час від часу поливати, підгодовувати і розпушувати грунт у місці посадки сіянки. При появах стрілок їх необхідно обламувати, щоб цибулина не зацвіла. Коли перо ляже, цибулю слід викопати і просушити.

Переваги вирощування озимої цибулі сіянки:
  • Збір врожаю припадає на другу половину травня, що на 2-2,5 місяці раніше, ніж цибуля весняного посіву;
  • Висока врожайність озимої цибулі-сіянки, при хорошій зимівлі може досягати 500 кг/сотки;
  • Немає необхідності в зберіганні дрібного цибулі (діаметром до 1 см);
  • Сильна коренева система, великі цибулини;
  • Стійкість до хвороб і стрілкування.

Як правильно садити цибулю-сіянку.

 

 

------------------------------

Цибуля «BURGOS»(Бургос, Корадо) - один з кращих сучасних сортів білого лука.
 
Вид і форма:
  • золотиста цибулина округлої форми.
Маса посадкової цибулини:
  • 5-15 грам.
Середня маса дорослої цибулини:
  • рослина дуже потужна, з добре розвиненим, великим листовим апаратом, із сильним восковим нальотом, цибулини щільні, вирівняні, діаметром 85-95 мм і більше, масою 200-250 г (іноді до 400 гр), насиченого мідно-жовтого кольору;
Смак цибулини:
  • гострий;
Созреваемость, врожайність:
  • ультра ранній сорт цибулі, цибулини дозрівають 90-100%, з пакету сівка - 100 грам виходить в середньому 6-8 кг дорослого цибулі;
Стрілкування:
  • сорт стійкий до стрілкування.
Використання:
  • використовується для споживання у свіжому вигляді, тому цибулини солодкого смаку особливо даний сорт цибулі доречний в салатах і страви із свіжих овочів, вміст сухих речовин - близько 11 %, може бути використаний для заморозки (на кубики).
Зберігання:
  • призначений для тривалого зберігання.
Цінність:
  • без проблем зберігається до весни, не схильний до гниття;
  • висока врожайність, придатний для тривалого зберігання, відмінне визрівання

Характеристики

Основні атрибути
КультураЦибуля
Тип продукціїПосадковий
Рік врожаю2016
Класс семян 1-й клас
ГМОНі
Группа спелостиРанньостигла

Інформація для замовлення

  • Ціна: 100 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner